Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theater-Dinerarrangement

10 maart 2017 08:00 - 12 maart 2017 17:00

plantfinal_facebook

Kom je ook? Humor en horror komen op een gekke en slimme manier samen in Little Shop of Horrors, de musical die Scala op 10 en 11 maart in theater de Vest speelt.

Het is een lekker gekke productie, met heerlijke muziek. Horror? Een beetje, met een dikke vette knipoog. Ongeschikt voor kinderen? Zeker niet (vanaf ongeveer 6 jaar). De muziek is geschreven door Alan Menken, die onder andere de muziek schreef van de disney’s: Aladdin en Beauty and the Beast.

 

Een noodlijdende bloemisterij met een nerdy bloemenverkoper Simon dreigt failliet te gaan. Op een dag brengt Seymour een vreemde plant mee naar de winkel die hij Audrey II noemt (naar de liefde van zijn leven, Audrey).Wanneer hij per ongeluk ontdekt dat de plant zich enkel voedt met mensenbloed en deze zelfs begint te spreken, dan lokt voor hem roem en succes…….maar dan beginnen de problemen pas echt. Een musical over het verlangen naar roem, over hebzucht en liefde.

 

En er is meer, want Scala verrast alle bezoekers met een hele bijzondere expositie van kunst en bloemwerken in de foyer van het theater: “Little Arts of Horrors”. Gemaakt door cliënten van Stichting Esdégé-Reigersdaal en leerlingen van het Clusius college. Daar zit maanden hard werken in! Dat mag gezien worden. Voor de Clusius leerlingen met een wedstrijdelement! Twee Alkmaarse bloemspecialisten (Wim van Assem en Ciska Strating) jureren de bloemstukken van de leerlingen. En tijdens de premiere van de voorstelling (10 maart) maken we de winnaars bekend.

 

Wie het leuk vindt kan Little Shop of Horrors combineren met een Horrordiner bij restaurant Fellini! Eten, kunst en theater voor €37,50!

Kaarten voor de voorstelling en voor het dinerarrangement zijn te bestellen via www.scala-alkmaar.nl

Gegevens

Begin:
10 maart 2017 08:00
Einde:
12 maart 2017 17:00